Lichaamsgerichte coaching


Wellicht heb je alle antwoorden helder op een rijtje over jezelf en hoe je in elkaar zit... in je hoofd. En lukt het je tóch niet om vervulling te vinden op één of meerdere levensgebieden. Je goed ontwikkelde ratio laat je in de steek, en je beseft dat er wat anders nodig is om je leven ontspannen te laten stromen. Met lichaamsgerichte coaching ga je op zoek naar de onderbewuste boodschappen die maken dat je steeds in rondjes blijft draaien, die ervoor zorgen dat je levensenergie geblokkeerd blijft, en je tegen frustratie, onmacht en wanhoop oploopt.


Lichaamsgerichte interventies worden toegepast om je meer in contact te brengen met de kracht van je oorspronkelijke levensenergie. Je leert om je hoofd los te laten en de waardevolle informatie die opgeslagen zit in je celbewustzijn te activeren. Je leert jezelf te belichamen, dwzj je hart, je guts en je balls te laten spreken en contact te maken met een hogere macht die zich vertaald in je innerlijke leiding. Zodat het vaak overontwikkelde verstand ten dienste kan komen te staan van jezelf. In de plaats van andersom.


Met behulp van verschillende methodes wordt je uitgenodigd toe te laten, los te laten, te reflecteren, te zien, te helen, te beseffen, te helen en te bevrijden. Het gevolg hiervan is dat je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel komt te zitten, lichter wordt en je meer in verbinding voelt met jezelf en je omgeving. Zie voor meer toelichting de pagina  'Begeleiding'.


De ervaring leert dat de sessies emotionele reacties kunnen losmaken. Ik  zorg voor een veilige omgeving, waarin je kwetsbaar mag zijn. Meestal zijn enkele sessies voldoende om daarna op eigen kracht het geleerde te integreren in je leven.


Een individuele lichaamsgerichte coachingssessie kost 120.- inclusief btw en duurt ongeveer 75 tot maximaal 90 minuten. Mocht je een traject boeken betaal je na de 4de sessie 90.- per sessie.