Intimiteit

We brengen 24/7 door met onszelf...met ons lijf, onze mind, onze emoties. Zou het investeren in de relatie met jezelf daarom niet je grootste focus moeten hebben? Om te leren jezelf lief te hebben, intiem te zijn met jezelf, en te zien dat alle andere relaties slechts een spiegel zijn voor hoe je met jezelf omgaat?

Zelfontwikkeling

Jezelf 'ontwikkelen' betekent in letterlijke zin dat je ‘de wikkels afneemt‘ opdat de kern van wie je bent, het ware Zelf tevoorschijn kan komen. Hiervoor is je bereidheid nodig om jezelf en je overtuigingen te onderzoeken. Op deze boeiende reis kun je tot de ontdekking komen dat je vanuit een beperkend zelfbeeld leeft, dat in niets lijkt op wie je in alle vrijheid blijkt te zijn!

Lichaamsgerichte interventies

Lichaamsgerichte interventies worden toegepast om je meer in contact te brengen met de kracht van je oorspronkelijke levensenergie. Met behulp van verschillende technieken (o.a. ‘triggerpoints’, adem- en lichaamswerk) wordt de verstoorde en geblokkeerde energiestroom behandeld en het energiekanaal vrijgemaakt. Vroegere ervaringen zoals oude pijn, verdriet, boosheid en ingesleten reactiepatronen kunnen hierbij vrij komen, opdat ze losgelaten en op een gezonde manier geïntegreerd kunnen worden. Het gevolg hiervan is dat je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel komt te zitten, lichter wordt en je meer in verbinding voelt met jezelf en je omgeving.

Het lichaamswerk wordt gecombineerd met technieken uit o.a. opstellingen- en traumawerk, tantra en inner child work om zicht te krijgen op de wortel van de patronen die je blokkeren. Vanuit een ruimer perspectief kun je meer en meer gaan leven vanuit ontspanning, spontaniteit, authenticiteit en je natuurlijke creatieve kwaliteiten.

Opschonen van je fysieke, mentale en emotionele lichaam - ontgiften op alle niveau's!

Aanvullend op diep lichaamswerk en om werkelijk vitaliteit en balans terug te brengen in je leven is mijn ervaring dat het loslaten van toxische gedachte- en emotionele patronen, maar ook het ontgiften op fysiek vlak essentieel is - zoals het loslaten van gifstoffen, om daarna je lichaam op te bouwen met werkelijke voeding - en dat hoeft niet altijd eten te zijn...  Ik bied je graag ondersteuning bij het ontgiften op alle niveaus!