In mijn zoektocht naar innerlijke vrijheid heb ik ontdekt dat mijn lichaam een belangrijke sleutel is om voluit en in overgave te leven.


Als Energetic Integration Therapeut ben ik in 2006 afgestudeerd bij BodyMind Opleidingen, een beroepsopleiding voor Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie. Ik heb het eerste jaar afgerond van de opleiding ‘Somatic Experiencing’, een lichaamsgerichte methode volgens Peter Levine voor het helen van trauma op celniveau in het lichaam. Ik ben werkzaam als lichaamsgericht coach en bodyworker.

De afgelopen 15 jaar heb ik talrijke methoden geintegreerd in mijn manier van werken, waaronder Reichiaans lichaams- en -ademwerk, Sexual Grounding, Bio-Energetica, verschillende massagetechnieken, Yoga, Mindfulness & Meditatie, NLP, familieopstellingen, Voice Dialogue, innerlijk Kind-werk en Tantra.

Mijn huidige pad is wat ik noem PURIFIVACATION: een leven in eenvoud en met de natuur, waarbij ik regelmatig vast om het fysieke, mentale en emotionele lichaam te ontgiften en op te schonen.  Mijn focus ligt op het lief hebben van mijzelf en alles wat en iedereen die mijn pad kruist, en leven in dankbaarheid.

  • TV interview door Lauren Verster (Lauren en de Liefde) over Tantra