Zelfontwikkeling

Jezelf 'ontwikkelen' betekent in letterlijke zin dat je ‘de wikkels afneemt‘ opdat de kern van wie je bent, het ware Zelf tevoorschijn kan komen. Hiervoor is je bereidheid nodig om jezelf en je overtuigingen te onderzoeken. Op deze boeiende reis kun je tot de ontdekking komen dat je vanuit een beperkend zelfbeeld (conditionering) hebt geleefd, dat in niets lijkt op wie je in alle vrijheid blijkt te zijn!

Lichaamsgerichte coaching

Hieronder valt een heel scala aan methodes en technieken (o.a. soulcoaching, celprogrammering, aanraking, adem- en lichaamswerk) waarbij je uitgenodigd wordt om informatie uit andere lagen dan je ratio te ontsluiten. Hierdoor gaat de verstoorde energiestroom weer stromen: vroegere ervaringen zoals pijn, verdriet, boosheid die geleid hebben tot ingesleten reactiepatronen komen hierbij vrij, opdat ze geïntegreerd en losgelaten kunnen worden. Lichaamswerk wordt gecombineerd met technieken uit o.a. opstellingen- en traumawerk en inner child work om zicht te krijgen op de wortel van de patronen die je blokkeerden.  Je leert je energiefrequentie bewust te verhogen, waardoor je gaat 'vibreren' op een minder dícht en meer lícht niveau: met een ruimer perspectief ga je leven vanuit ontspanning, spontaniteit, authenticiteit en in overeenstemming met je natuurlijke creatieve kwaliteiten, kortom: in flow.

Opschonen van je fysieke, mentale en emotionele lichamen 

Aanvullend op coaching en lichaamswerk is het loslaten van toxische gedachten en emotionele programma's, maar ook het ontgiften op fysiek vlak essentieel, om daarna te leren voelen hoe en waarmee je je lichaam wérkelijk kunt voeden - en dat hoeft niet altijd eten te zijn.

Purificatie & Transformatie Retreat met overnachting inclusief vasten en sauna!

In het prachtige paradijsje in de natuur, direct aan de Maarsseveense Plassen waar ik woon, heb ik een mooie plek met tuinhuis en saunabarrel  om gasten te ontvangen. Als je verlangt naar een Reset, in eenvoud en stilte, om bij te komen van een jachtig bestaan en je te verbinden met je natuurlijke staat van Zijn, creëren we samen een passende één- of meerdaagse retreat voor jou, inclusief de keuze uit diverse behandelingen en een vastenplan. Bel of stuur een mailtje voor de mogelijkheden!

 Advies

Vanuit mijn brede en langdurige ervaring met en passie voor persoonlijke groei, verschillende disciplines en methoden en aanbieders in het veld, bied ik kader, en kan ik je concreet adviseren, afgestemd op wie je bent en op wat je wensen zijn, om stappen te zetten op het unieke pad dat jij loopt om tot bloei te komen.