Mini Retreat met overnachtingsmogelijkheid inclusief vasten en sauna

Ik woon in een prachtig paradijsje in de natuur, direct aan de Maarsseveense Plassen. Achter in mijn tuin heb ik een saunabarrel en een tuinhuisje gebouwd  om gasten te ontvangen. Mocht je verlangen naar een mini- retreat, in stilte, en in eenvoud, om bij te komen van een jachtig bestaan en je te verbinden met je natuurlijke staat van Zijn, zijn er diverse mogelijkheden om een passende retreat te creëren, inclusief diverse behandelingen en/of vastenplan. Bel of stuur een mailtje voor de mogelijkheden!

Interviews 

Klik hier voor een interview over mijn 9 daagse darkness retreat inclusief panisch leven. Kijk vanaf 3.30 minuten. Opgenomen in January 2020.

Klik hier voor een interview over mijn persoonlijke reis waarin ik verschillende onderwerpen belicht:
Tantra/pranisch leven/ vasten/plantenmedicijnen/polygamie versus monogamie. Opgenomen in November 2019.

Klik hier voor een interview over mijn kijk op menstruatieklachten, de rol van het fysieke lichaam en voeding, en wat lichaamsgerichte begeleiding hierin kan betekenen

Mijn favoriete collega

Ik heb altijd gezocht naar een bodyworker die mijn lichaam precies zo kan aanraken zoals ik het zelf zou doen als ik mezelf de diepste behandeling ever zou kunnen geven. Deze bodyworker bestaat! Het is mijn lieve vriend Jeroen Cops. Na zijn behandelingen voel ik me totaal verbonden met mezelf. Kijk op zijn website www.reconnectyou.nl

Muziek

Voor mij is muziek een portaal naar the Divine. Op spotify heb ik diverse playlists gemaakt waar ik graag naar luister. Vooral 'Ceremonial Space' en  'To my Beloved - Dida' zijn playlists die ik graag wil delen. Check deze link .