Voel je je nog even sterk aangetrokken tot je partner, als in het begin, toen jullie elkaar net ontmoetten? Maakt intimiteit, speelsheid, sensualiteit en lol nog altijd deel uit van je dagelijkse diepere verbinding? Wordt je nog steeds gegrepen, opgewonden, meegesleept en ontroerd als je elkaar aanraakt en met elkaar spreekt?

Kortom: zijn jullie nog steeds elkaars GELIEFDEN?

Na jaren met elkaar te leven, druk te zijn in de ratrace, met werk en/of kinderen, verliezen we als partners onze mannelijke en vrouwelijke pool en worden we meer maatjes die op de automatische piloot het huishouden en de dagelijkse gang van zaken bestieren. Soms voelt het als uit elkaar groeien -  vergetende wat ons ook alweer bij elkaar heeft gebracht. Ook spiegelen partners elkaar vaak onbewust in hun onopgeloste thema's met hun eigen ouders, en spelen deze continu tegen elkaar uit. De meeste stellen die ik ken berusten in hun situatie vanuit de overtuiging dat dit een onvermijdelijk gevolg is van jarenlang het leven met elkaar te delen, zoeken spanning buiten de deur of besluiten uiteindelijk zelfs om uit elkaar te gaan.

ZONDE! Het is mogelijk om de aantrekkingskracht te herstellen die je voelde toen je elkaar ontmoette. 

In een sessie onderzoeken we wat nodig is om de relatie te revitaliseren en je gaat begrijpen hoe je je eigen mannelijke en vrouwelijke pool weer kunt herstellen. Je krijgt praktische tools op het gebied van communicatie en aanraking om elkaar(s lichaam) te openen voor meer genot & speelsheid en om je zelf weer als vrij individu binnen de relatie te ervaren.

Lees meer over Koppelsessies