Zit de seksuele sprankel nog net zo in je relatie, als in het begin, toen jullie elkaar net ontmoetten? Maakt intimiteit, speelsheid, sensualiteit en lol deel uit van jullie dagelijks contact? Wordt je gegrepen, opgewonden, meegesleept en ontroerd als je elkaar aanraakt en met elkaar spreekt? Of is jullie relatie en jullie seksleven gewoon 'prima', maar is er het verlangen naar een diepere (seksuele) verbinding?

Kortom: zijn jullie elkaars geliefden in de waarste zin van het woord?

Na jaren met elkaar te leven, druk te zijn in de ratrace, met werk en/of kinderen, verliezen partners vaak hun mannelijke en vrouwelijke pool en worden collega's die op de automatische piloot het huishouden en de dagelijkse gang van zaken bestieren. Soms voelt het zelfs als uit elkaar groeien -  vergetende wat hen ook alweer bij elkaar heeft gebracht. Ook spiegelen partners elkaar vaak onbewust in hun onopgeloste thema's met hun eigen ouders, en spelen deze continu tegen elkaar uit. De meeste stellen die ik ken berusten in hun situatie vanuit de overtuiging dat dit een onvermijdelijk gevolg is van jarenlang het leven met elkaar te delen. Met soms als gevolg: het spanning zoeken buiten de deur of uiteindelijk zelfs het uit elkaar gaan.

Het is mogelijk om de aantrekkingskracht te herstellen die je voelde toen je elkaar ontmoette! Ook is het mogelijk om je seksualiteit te verdiepen, ja zelfs om de seks te verheffen tot kunst! 

In een partnersessie kunnen we meerdere kanten op - afhankelijk van jullie vragen en wensen. Ik stem me af op jullie onderlinge dynamiek en van daaruit onderzoeken we wat nodig is om de relatie te vitaliseren of te verdiepen. Je gaat begrijpen hoe je je eigen mannelijke en vrouwelijke pool kunt vergroten. Je krijgt praktische tools op het gebied van communicatie, aanraking en seksuele technieken om elkaar(s lichaam) te openen voor meer genot & speelsheid en om je zelf als vrij individu binnen de relatie te ervaren.

Zie ook de informatie op deze website op de pagina 'Tantra'.

Sessies voor stellen kosten € 120.- per uur incl. btw.

De ervaring leert dat we, afhankelijk van jullie wensen, voor een volledige sessie 2 tot 4 uur de tijd moeten nemen. Dit is een diepe en speelse privé koppel workshop!